Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Samolepky na zeď i samolepící tapety změní design interiéru

Tisk na moderní materiály není doménou pouze pro reklamní účely. Velkoplošný tisk má mnohá využití. Jednou z nejvíce využívaných forem velkoformátového tisku je možnost, použít tisk na samolepící folie. Samolepky velkých rozměrů našly uplatnění v moderním interiéru. Velkoformátový tisk na polepy zdí využívají lidé pro osobní účely, pro dekorování domácnosti i pro zkrášlení interiéru firmy, restaurace a podobně.

Moderní technologie v tomto odvětví nabízí široké rozpětí provedení. Vybírat můžete z velkého počtu barevných folií a forem výroby. Díky počítačové technice je možné si nechat vyrobit velkoformátovou fotografii na samolepce či velkoplošnou tapetu pro zútulnění domova.

Folie, které jsou používány pro tisk, jsou z kvalitního materiálu, mají dlouhou životnost, stálobarevnost a jsou odolné i proti poškození. Samolepící dekorace do bytu jsou hitem posledních let a není snad domácnosti, která by neměla malou, větší či celoplošnou samolepící tapetu ve svém interiéru. Nechte i Vy kouzlit odborníky. Vyrobí pro Vás originální polep na stěnu, který vyladí Vaši domácnost. Iluze exotických krajů, obrázky i ornamenty či nápisy a jiné jsou v nabídce reklamních společností. Chcete svůj osobitý design? Odborníci Vám zhotoví originální návrh a pro přesnou představu vám jej nabídnou v počítačové 3D grafice. Díky moderním strojům, digitálnímu tisku a výborné fotografické grafice je výroba snadná a rychlá.

Originální designové interiérové aplikace mohou být jednobarevné, vícebarevné i v metalických barvách. Jakýkoliv motiv počítačovou technologií přenesený na tapetu bude zdobit Váš byt, dům i firmu po dobu několika let.

Rubrika: Bydlení
Štítek: domov, interiér

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera