Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Srovnejte si ceny energií od několika prodejců, a vyberte levného

Vysoké náklady na provoz domácnosti nutí lidi k zamyšlení, zda je možné ušetřit na provozu domácnosti. Bohužel napjatá situace v zaměstnání, ekonomická krize, stále vzrůstající ceny potravin a ostatních služeb nikomu na radosti nepřidá. Ceny elektřiny i plynu pro příští rok zase vzrostou a tak je dobré zkontrolovat, zda na trhu není jiný levný dodavatel vhodný pro Vás.

Srovnejte si ceny energií od několika prodejců. Vhodně Vám k tomu může pomoci i kalkulačka cen energií, která je dostupná na internetu. Nebojte se, není nakloněna té či oné straně. Vyhledat můžete kalkulátor cen od ERU, českého úřadu pro energii. Tento úřad dohlíží na všechny společnosti. Pokud naleznete výrazně odlišné výsledky, po zadaní Vaší spotřeby plynu a elektřiny, je opravdu dobré obrátit se na dodavatele, který dodá plyn a elektřinu levně.

Každý musí občas zdražit. Někdo méně, někdo více. Abyste byli nadále v obraze a neplatily drahé energie, můžete stav ceny u dodavatelů kontrolovat na internetu. Bohužel nikde nevychází celkové statistiky, ale o nejstabilnějších prodejcích na trhu se dočtete. Můžete si tak kontrolovat každé čtvrtletí, zda je cena za plyn levná. Ceny potravin v obchodě při každém nákupu určitě kontrolujete a i tady, u tak vysoké roční položky z rodinného výdaje byste měli dbát na častou kontrolu. Vyúčtování za energie probíhá jen jednou za rok a bez předchozí kontroly, jste překvapeni kolikrát a kolik se cena plynu a elektřiny v roce zvyšovala.

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera