Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Svatba v zimě – módní hit

Plánujete svou svatbu a jste omezováni počasím? Vůbec to tak být nemusí. Již je konec s dobou, kdy se svatby odehrávaly pouze v jarních a letních měsících. Dlouhé přípravy a rezervace obřadní síně na dny plné slunce a tepla již tolik netáhnou. V dnešní době se stalo novým trendem porušovat všechna zaběhnutá pravidla, a tak i svatební veselí můžete s klidem naplánovat na zimní čas.

Vždyť i v létě na jaře nebo na podzim nemusí počasí vyjít a dlouho očekávaný den se tímto pokazí. Proč se tedy omezovat? Využijte aktuální nabídky a zvolte si svatbu v zimě. Přípravy v zimě nejsou nikterak zvláštnější. Rezervace prostor pro hostinu i zamluvení šatů je přece stejné. Jen to bude samozřejmě uzpůsobeno pro studenější měsíce.

Krásné svatební šaty z Vás, z nevěsty udělají okouzlující sněhovou královnu. Pohádkově krásná princezna s péřovou pelerínou okolo ramen bude dojemně krásná. Přijet na svatbu můžete klasicky v nazdobeném automobilu nebo můžete přijet v koňském kočáře jako Popelka. Nebojte se o svatební fotografie. Profesionální fotograf na svatbu umí fotit i za těchto podmínek. Naopak netradiční doba, místo, čas je vítanou zvláštností, jak udělat Vaši svatbu originální. Svatební fotograf umí zachytit kouzlo detailu a i svatební fotografie na sněhu nebo v interiéru budou jedinečné.

Proč se vdát, oženit pouze v rodném městě? Uspořádejte si svatbu v zimě na horách. Netradiční místo v horském penzionu Vtiskne svatebnímu dni punc jedinečnosti. Pozvěte rodinu, přátele na pěkný víkend na horách a oslavte s nimi Váš důležitý den. Svatební fotografie ze sjezdovky budou raritou, kterou budete dlouho ukazovat Vaším známým.

 

Rubrika: Zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera