Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Kila nabytá v těhotenství půjdou dolů – pomůže liposukce

Těhotenství je spojené s narůstajícími kily, ale jakmile je ukončeno porodem, nabytá kila by měla odejít. Samozřejmě, že ne okamžitě, ale cca za ro byste již měly vypadat jako dříve. Někdo vypadá dobře hned po porodu a jiný zase ani po dvou letech nenabyl svou původní váhu. Každé tělo je jiné a taky jinak reaguje. Bohužel nikdo dopředu neví, kolik kilo v těhotenství přibere a kolik z nich natrvalo zůstane na postavě natrvalo. Pokud nejste spokojená s tvarem své postavy a již uplynulo mnoho měsíců od narození Vašeho drobečka, měla byste se zamyslet, zda nechcete svou postavu zdokonalit odbornou rukou estetického chirurga.

Úpravy postavy na klinice plastické a estetické chirurgie

Specializované kliniky v Praze, v Brně i v Ostravě nabízejí pomoc všem, kdož potřebují upravit postavu a zdokonalit tělo. Moderní metody jako je například liposukce, kavitace a podobně neslouží pouze modelkám pro větší úspěch před publikem. Tyto nové metody úpravy těla jsou především pro ty, které se cítí ošklivé a poznamenané kily tuku navíc. Urputně držící tuk na těle, i když jíte střídmě a pravidelně cvičíte, poznamená i psychiku. Proto je tým odborníků připraven pomoci a navrátit tak nejen krásu ale i sebevědomí. Mnohdy úbytek kilogramů za pomoci bezbolestné liposukce – kavitace aj. zlepší i zdraví operovaných osob a výrazně tak obohatí jejich soukromý i společenský život.

Modelace těla

Máte po těhotenství tělo samý tuk či Vám zůstaly na těla ošklivé strie? Na nic nečekejte a hurá na kliniku. Procedury jsou cenově dostupné. Mnohdy jsou levnější, než si představujete. Objednejte na klinice estetické a plastické chirurgie požadované úpravy jako například odstranění strií nebo liposukce břicha. Budete za krátkou dobu v skvělé formě.

 

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera