Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Neinvazivní liposukce na vzestupu, moderní směr medicíny

Nová metoda hubnutí je skryta pod názvem liposukce zmražením. Novinka ve světě medicíny je v České republice k vidění něco málo přes rok. Tuto metodu zařadily do své nabídky vyhlášené kliniky a salony krásy. Známá metoda liposukce zde postoupila ještě dále, výsledky zákroku jsou obdobné, ale na rozdíl od liposukce klasickou formou je tato metoda zařazena mezi nebolestivé. Tedy neinvazivní metody.

Když podstoupíte kryolipolýzu, liposukci zmražením máte zaručeny pozitivní výsledky na dlouhou dobu. Zázračná metoda má podporu i od amerických kontrolních úřadů pro medicínu, kteří ji velmi oceňují pro její kvalitu a snadnou aplikaci. Jelikož se u kryolipolýzy nemusí porušit tkáň, nenastává dlouhá rekonvalescence a úbytek váhy je znatelný téměř okamžitě. Celé to funguje na zjištění, že tukové buňky jsou náchylné na chlad a mráz a po zmrazení se okolní tkáň neporuší. Protože jsou tukové buňky po zmrazení snadno odbouratelné, je tato nová metoda na vzestupu.

Uvažujete-li o hubnutí s moderními způsoby, obraťte se na kliniky plastické a estetické chirurgie, kde Vás s moderními formami hubnutí seznámí.

Rubrika: Zdraví
Štítek: liposukce, zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera