Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Porovnání cen

 Vývoj elektřiny a plynu

srovnání cen elektřiny 2012. Cena za 1 kWh elektrické
energie vyšla domácnost průměrně na 4,64 Kč. Tato průměrná cena elektřiny pro rok 2012 je kalkulovaná pro sazbu D02d, kterou využívá téměř 70 % všech domácností v ČR. Srovnejte si ceny elektřiny a ušetřete.

srovnání cen plynu 2012. Cena za m3 plynu vycházela v
průměru na 16,96 Kč. Jedná se o průměrnou cenu plynu pro domácnost, která zemní plyn používá k vaření, ohřevu vody i k vytápění. Srovnejte ceny plynu přímo pro Vaši domácnost.

Různý dodavatel různá cena elektřiny

cena elektřiny a informace, je pro každého spotřebitele důležitá. Cena je závislá na mnoha věcech. Jednou z výhod je, že na trhu je velká konkurence, díky tomu si můžete vybírat dodavatele i cenu za elektřinu. Cena elektřiny je různá, dodavatelé se předhánějí s cenou elektřiny. Každý z nás má tak mnohem více možností.

Částka

celková částka, kterou platíte za elektřinu se skládá z ceny elektrické energie a z částky, kterou platíte distributorovi za správu sítě vč.platby za elektroměr. Společnosti, které nám elektřinu prodávají se často předhánějí v tom, o kolik cenu elektřiny zlevní. Většinou se ale slevy dotknou pouze tzv.silové elektřiny, zhruba poloviny celkové ceny.

Základní dělení

regulovaná a neregulovaná cena za elektřinu.

Dodavatelé elektřiny a plynu také nabízí: maximální úsporu, odborné poradenství, cenově výhodné tarify, srovnání cen elektřiny, srovnání cen plynu, kompletní nabídku trhu a hlavně profesionální přístup.

Rubrika: Ekonomika
Štítek: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 82758200 bytes) in Unknown on line 0