Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Srovnání cen

Letos

jak to vypadá, bude letos kolem peněz trochu zmatek. Spoustu věcí se  běžný člověk vůbec nedozví, hrozí, že na nás budou uvalené další povinné platby nebo vzniknou skupiny lidí, kteří se ze všech pokusí vytáhnout peníze. Pozor na to. Hlídejte si své finance, neinvestujte bezhlavě a než něco uděláte, pořádně si to rozmyslete. Když si nedáte pozor, můžete přijít nejen o peníze, ale hlavně o klid na duši a psychickou vyrovnanost.

Srovnání

srovnání cen elektřiny a srovnání cen plynu, kde jsou nejlevnější? Neplaťte zbytečně víc, než musíte. Najděte si levného
dodavatele elektřiny a plynu. Výběrem vhodného dodavatele můžete na energii a plynu ušetřit i tisíce korun ročně. Rozdíly v cenících ale můžou být i výraznější. Srovnejte si ceníky dodavatelů elektřiny a plynu. A nebojte se přejít k levnějšímu dodavateli.

Jak na změnu dodavatele?

změna dodavatele energie je jednoduchá a výhodná, pro naprostou většinu domácností. I proto si v roce 2012 nového dodavatele plynu a elektřiny vybralo přes 800 tisíc domácností. Využijte srovnání cen na internetu a najděte si tak nejlevnějšího dodavatele. Podle platných zákonů musí změna dodavatele proběhnout zdarma. Cena elektřiny stále stoupá, proto se nebojte změny.

 

Rubrika: Ekonomika

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera