Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Nechte si vyrobit kalendář s vlastními auty

Každá firma by měla občas investovat do reklamy a připomenout se tak svým zákazníkům. Nebo se zviditelnit. Reklamní tužky s potiskem, přívěsky na klíče, letáky, kalendáře. Možností je mnoho. Záleží jen na vás a na vaší inspiraci. Nechte si vyrobit kalendář s fotografiemi aut. Taková autopůjčovna aut si může nechat vyrobit kalendář, který se bude skládat z fotografií aut, které autopůjčovna aut nabízí k zapůjčení nebo prodeji. Výrobu kalendářů vám ráda zařídí některá z reklamních a uměleckých agentur.

Zpracování kalendáře
Z reklamní agentury přijedou a profesionálně nafotí vaše vozy.  Fotografie upraví, připraví do tiskových dat. Zpracují celkový grafický návrh i s kalendáriem a kalkulací. Po úpravách a vašem odsouhlasení návrhu a ceny se kalendář zadá do výroby. Domluvte si předem náklad, cenu, tip, dodání. Na kalendáři by nemělo chybět logo vaší firmy, kontakty na firmu, fotografie vašich aut, případná důležitá, pravdivá informace o autopůjčovně aut. Do kalendáře se může zapracovat mapa působiště vaší auto půjčovny.

Proč si nechat zhotovit právě kalendář?
Kalendář je velmi praktická věc. Každý, si ho doma, v kanceláři, v dílně, prostě kdekoliv může pověsit nebo postavit na stůl či zeď. Propagujete tak svou firmu, své zboží. Investice do tohoto druhu reklamy se vyplatí a vrátí. Můžete takto přijít k novým zákazníkům. Kalendář je věc, kterou každý z nás potřebuje. Ať už k tomu aby si zde zapisoval své poznámky, schůzky, svátky, narozeniny svých známých a příbuzných. Pokud se blíží období Vánoc, můžete kalendáře rozeslat jako dárek svým nejlepším nebo stálým zákazníkům. Ke kalendáři je možné si zakoupit speciální tašky nebo obálky, ve kterých kalendáře můžete rovnou zaslat poštou. Záleží jen na rozměru vašeho kalendáře. Neváhejte, udělejte radost svým zákazníkům.

Rubrika: Cestování

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera