Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Zábavné teambuildingové akce pro Vás

adrenalin

adrenalin

Firemní večírky a teambuildingové akce pro zaměstnance i pro obchodní partnery jsou dobrou prezentací firmy. Náplň večer se může nést v jakémkoli duchu, ale hlavně nesmí být nudná. Firemní večírek, kde nechybí skvělá zábava, dobré koktejly a dobroty, který náležitě pobaví, si každý nadlouho zapamatuje a s tím bude spojené logo nebo název firmy, která krásný zážitek zprostředkovala. Plánujete-li firemní akci nebo teambuilding, je dobré toto spojit s bohatým a nápaditým programem.

Jak zajistit nápaditý program pro teambuilding?

Pro pořádání párty, oslav a jiných akcí můžete oslovit event agenturu, která se zajištěním pomůže. V tomto případě nemusíte zoufat, umělců a různých druhů zábavy je dost a dost. Stačí, když nahlédnete na internetové stránky a vyberete vhodného moderátora, zábavného komika na večer a podobně. Pro teambuilding jsou k mání netradiční teambuildingové aktivity, které pobaví všechny zúčastněné.

Nápady a témata akce u event agentury

Na žádné akci nesmí chybět dostatek jídla a pití. Event agentura má v rámci služeb mnoho dodavatelských firem, takže ani občerstvení či třeba doprava na vzdálené místo konání akce nebude pro Vaši firmu zátěží. Kromě základního občerstvení může být pro míchání alkoholických i nealkoholických nápojů využity i služby barmana profesionála. Barmanská show, která zaujme osazenstvo, se jistě hodí. Barman v rámci představení může zapojit i hosty do přípravy drinků, a tak skvěle propojit zábavu. Na firemní i soukromé večírky se hodí hosté z různých oborů či jiná tematicky zaměřená náplň. Svěříte-li přípravu teambuildingu, firemní akce do rukou profesionálů vždy připraví originální program spojený s Vaší firmou.

Rubrika: Firmy

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera