Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Žaluzie jsou jedinečné, pořiďte si je, vyplatí se to

Žaluzie jsou moderním doplňkem v domácnosti, ale i velice potřebnou věcí. Pokud vás v létě třeba trápí nadměrně sluneční paprsky v bytě, protože máte byt na světovou stranu, kde sluníčko svítí větší část dne, stačí jen zatáhnout. Večer zase žaluzie slouží jako zastínění průhlednosti.  A nikdo a nic tak nenarušuje vaše soukromí.  V létě pokud máte v domácnosti příliš mnoho sluníčka, žaluzie zatáhněte už brzy ráno, než odejdete do práce a až se vrátíte, ve vašem bytě bude příjemně, protože vám žaluzie zabrání aby vám do bytu pražilo sluníčko.

Jak slouží žaluzie v zimě?

V zimě je výhoda v žaluziích taková, že pokud je máte často zatažené, dokážou udržet i teplo v bytě. Pokud vám třeba mírně profukují okna, žaluzie mráz zadrží. Pokud necháte celý den žaluzie zatažené, poznáte velký rozdíl, žaluzie i rolety dokáží tlumit zimu a udržet větší teplo domova. V bytě budete mít daleko tepleji. Záleží samozřejmě na kvalitě žaluzií. Jen s kvalitními žaluziemi můžete ušetřit. Cena elektřiny stále stoupá, pokud máte topení na elektřinu,  určitě budete rádi, za každou ušetřenou korunu navíc díky žaluziím.

Jaké žaluzie jsou ty pravé?

Materiálů, provedení, druhů je spoustu. Určitě si musíte dobře rozmyslet, kam žaluzie chcete a jaké. Jestli chcete do okna nebo před okno. Moderní a docela žádané jsou žaluzie vertikální. Přimontovat si je můžete sami, nebo odborně pracovníkem, který žaluzie vyrábí. Srovnejte si ceny elektřiny a snažte se ušetřit i tam kde si myslíte, že to nejde. Pokud ještě žaluzie nemáte, ale zvažujete jejich koupi, připlaťte si za kvalitu, nešetřete na nesprávném místě. Žaluzie slouží proti slunečnímu záření, jako tepelná izolace a pro udržení soukromí vaší domácnosti. Porovnejte ceny elektřiny a zvažte koupi zboží, které vám, ušetří.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera