Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Atestované tónovací folie na auto zlepší komfort jízdy

auta z půjčovny - pronájem

pronájem aut v Praze

Máte dost slunečních paprsků, které přehřívají vzduch uvnitř vozu, oslňující Vaše oči? Slunce máte rádi, ale při častých jízdách vozem je na obtíž? Nejen klimatizace do aut Vám zlepší komfort jízdy. Můžete využít služby firem, které Vám na Vašem autě skla potáhnou tónovací folií. Tónovací folie po montáži na sklo mají dlouhotrvající životnost a tak oslovíte-li profesionální firmu, která auto ozdobí kvalitní folií, máte vystaráno navždy. Služeb využívají nyní všichni, nejvíce jsou oblíbené u vozů s úpravou tuning, ale i vozy z autopůjčovny, firemní vozy i auta soukromých osob stále více využívají výhody tónovaných skel.

Požadavky na průhlednost skel

Požadavky na zabarvení má každý jiný. Jeden řidič požaduje pouze utlumení světelného svitu uvnitř vozu, jiný zase by rád, aby skla auta byla téměř neprůhledná. Sílu tónování lze ovlivnit, ale vaše požadavky mnohdy nemůžou být zcela vyslyšeny, to proto, že správná propustnost folie na různém autoskle se musí řídit podle norem zákonů pro používání motorových vozidel na silnici. Jen profesionální firma na polep folií na auta ví, kam kterou folii lze využít. Pokud je oslovíte, jistě Vám vyjdou vstříc a společně naleznete optimální řešení pro vaši spokojenost. Preferujte montáž folie od odborníků, předejdou Vám tímto problémům při řízení i problémům s policií. Pro firemní vozy, pro luxusní vozy i pro auta z půjčovny mají skvělé využití.

Atesty a certifikáty na každou silnici

Pokud chcete pouze světlé tónování, mohlo by se stát, že ve finále nebudete spokojeni s účinkem, nebo naopak toužíte-li po zcela tmavém odstínu, mohlo by Vás překvapit neprůhlednost při zhoršeném počasí. Firma Vám doporučí vhodné folie a na příkladech předvede její účinky. Ochrání Vás od nemilého zjištění problémů a zajistí perfektní komfort jízdy autem. Firma vlastí certifikáty na kvality folie, atesty pro splnění norem. Při využití služeb na polep autoskel od odborníků získáte pohodlí, komfort jízdy s dlouhotrvajícím účinkem. Folie na tónování lze s moderní technologií využít nejen na zadní a boční skla spolujezdců, nyní již existuje technologie, která umožní polep všech skel. Polep předního skla a polep bočních skel řidiče je vynikající novinkou, která sníží propustnost světla až o dvacet procent a přitom dodrží potřebné normy pro legálnost využití na pozemní komunikaci. Můžete cestovat svým vozem po Čechách či třeba autem z autopůjčovny na dovolenou k moři, folie s certifikátem jsou uznávané a homologované po celém světě.

Rubrika: Auto-moto

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera