Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Kancelářská židle musí splnit vysoké nároky

Určitě to znáte, celý den sedíte v zaměstnání na židli a večer se bolestí zad nemůžete ani hnout. Každý kdo musí v kanceláři prosedět i několik hodin na židli v kuse, ví o čem zde je řeč. Bohužel vybavení kanceláří není mnohdy v našich rukách a tak jen mlčky trpíme. Pokud ale Váš zaměstnavatel je nakloněn koupi nového vybavení do kanceláře a uvažuje i o nákupu kancelářských židlí, rychle se zapojte do rozhovoru a nastiňte své požadavky.

Bolesti zad kvůli špatné židli

Kancelářská židle v kanceláři by neměla být pouze atraktivním kusem nábytku. Musí plnit daleko důležitější úkol. Celý den, celý měsíc i celé roky bude dnes a denně používána a tak by měla být opravdu kvalitní. Nové moderní kancelářské židle jsou ergonomické a plně funkční. Nabízejí vysoký komfort sezení. Tvarovaná zádová část i nastavitelné opěrky rukou vám ulehčí od bolesti. Pokud máte možnost rozhodovat o nákupu, pokud jste nájemcem pronajaté vybavené kanceláře či nákupčím pro firmu. Vyhledejte kvalitní výrobky i tady můžete nakoupit za výhodnou cenu a přesto pořídit profesionální kancelářskou židi či křeslo.

Prodej kvalitního vybavení do kanceláře

Základním měřítkem je vhodné ergonomické zpracování židle. Dobře vytvarovaná židle by měla co nejvíce udržet tělo ve vzpřímené poloze a zároveň dovolit pohybu při práci. Kancelářské židle mají různý tvar i nosnost, moderní či klasické propracování. Některé mají kožený potah, jiné textilní povrch. Všechny by Vám ale měly splnit základní požadavky pro úlevu od bolesti zad nebo tomuto předcházet. Nastavitelná výška sedáku, podpěrky pro ruce na opření i nastavitelná poloha zádové části je důležitá. Vybírat můžete i takové typy jaké mají houpací mechanismus pro pohodlný pohyb při práci, či židle s výborným pojezdovým mechanismem.

Rubrika: Firmy

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera