Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Kvalitní a jedinečná svatba nemusí být drahá!

weddingpictures - svatební foto

weddingpictures svatba a foto

Uspořádat svatbu stojí v dnešní době pěkných pár desítek tisíc, někdy se částka dostane až do statisíců. Ale to záleží na tom, jak honosnou svatbu si představujete. Za klasickou svatbu, tak jak ji známe, zaplatíte zhruba třicet tisíc korun a to si nebudete nijak vyskakovat. Chcete-li zajímavější svatbu, plnou netradičních zážitků a svatbu si naplno užít musíme počítat s mírným příplatkem. Exkluzivní služby najaté event agentury nejsou zadarmo, ale zase z Vašeho svatebního dne, udělají den, na který nikdo nezapomene. Tak co je pro Vás lepší? Ušetřit na nákladech svatebního veselí nebo si ten svůj jedinečný den pořádně užít?

Šetřit či si užívat? S event agenturou můžete obojí

Z exkluzivních služeb společnosti si také můžete vybírat, a tak konečná cena může být kompromisem. Event agentura pro Vás uspořádá přesně takovou svatbu, jakou budete chtít. Má-li to být soukromá svatba ve čtyřech, uspořádána v komorním, či snad perfektně připravená svatba pro spoustu Vašich kamarádů, pro každý typ oslavy firma najde vhodné prostory pro konání akce i zajistí stoprocentní servis.

Největším nákladem je jistě zajištění cateringu, ale i ten můžete vymyslet v takovém duchu, aby byla cena únosná. Chcete-li ušetřit, na svatební hostinu se vydejte pouze v úzkém rodinném kruhu a oslavu pro větší počet kamarádů a známých si objednejte na odpolední či večerní hodiny. Občerstvení v tomto případě bude jiného charakteru a nevyjde tak draho. Dobrým řešením se nabízí například catering formou rautových stolů, kde je dostatek vybraných pochutin i nápojů a každý host si vybere takovou porci, která mu vyhovuje.

Půjčovna aut na svatbu, fotograf i půjčovna šatů spolupracuje a poníží svou cenu za služby

Další výraznou částkou je zajištění svatebních šatů, obleku, dekorací. I v tomto případě Vám ale společnost na zařízení netradičních akcí vyjde vstříc. Protože spolupracuje s mnoha dodavatelskými firmami, je v jejích možnostech Vám vyhovět i tady. Půjčovna společenských šatů zapůjčí oděvy pro všechny svatebčany, autopůjčovna zase poskytne vozidla pro svatební kolonu. Překrásně nazdobí auto pro nevěstu, ženicha i ostatní svatební vozy. Jiná firma může zapůjčit párty stany a jiná zase výzdobu stolů a podobně. Jelikož vše objednáte jako kompletní služby od event agentury, je konečná cena velice přijatelná. Když byste takto postupovali sami a objednávali služby každou zvlášť, cena by byla daleko vyšší.

Protože mnoho hostů na svatbu dorazí ze vzdálených míst a odjíždí až druhý den, vyplatí se i možnost zajištění ubytování pro hosty. Objednáte-li si služby event agentury, můžete si svatbu uspořádat v pronajaté hotelové restauraci a Vaše známé, kamarády, hosty ubytovat tamtéž. Cena za nocleh je takto jiná, nežli by byla při objednávání sólo. Prostě, nemusíte zbytečně utrácet tisíce korun, a přesto si můžete svou svatbu náležitě užít. Svatební den je jen jeden a tak na něj mějte nádhernou vzpomínku zajištěnou kvalitních servisem eventové společnosti.

Rubrika: Firmy

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera