Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Mravenci, švábi či myši dokáží pěkně potrápit

Znáte to všichni, s prvními jarními dny se začne objevovat hmyz a to nejen ten užitečný, který nám zvěstuje jaro, ale samozřejmě i ten, který nás obtěžuje. Stačí, aby si mravenci začali hledat nové obydlí a pokud včas nezasáhneme je jich najednou plno jak v domácnosti, tak například i v kancelářích. Mravenci nemají problém lézt po fasádě budovy a náhle se objeví i ve zvýšeném poschodí. Nedej bože, když s v domě, kde žijete, objeví lezoucí hmyz zvaný Rus domácí. Takoví šváby, ty jistě nejsou vítanými hosty.

Vyhubit svépomocí nebo raději objednat firmu?

Bohužel zamezit tomu aby se nám v panelovém domě, ve firmě, usadil škodlivý hmyz, nebo aby si zde myši neudělali dobré zázemí, moc dobře nelze. Můžete nakoupit drogistické zboží na hubení hmyzu nebo mechanické pastičky, ale jestliže je objekt napaden již hodně, budete mít problém na delší čas. V tuto chvíli je na místě raději povolat odborníky na hubení nežádoucího hmyzu a udělat rychlý konec.

Firmy na hubení hmyzu pracují rychle

Vyhledat firmy, které Vám pomohou se zbavit švábů, mravenců i malých hlodavců není těžké. Vědí jak správně nastražit jed, pastičky, nebo použijí speciální postřiky na hubení. Profesionální pracovníci takto zaměřených firem nejprve provedou obhlídku objektů, prověří, zda jsou dostatečné mechanické či snad hygienické zabezpečení. Zjistí, kde všude jsou hnízda, ložiska, cestičky kudy může nepříjemný hmyz i hlodavci vstoupit do budovy. Poté provedou dezinsekci objektu i přilehlých ploch. Toto je prováděno z většiny postřiky nebo kladením jedových nástrah. Vše je ošetřeno přesnými technologickými postupy podle zákonných norem, tak aby nebyli ohrožení na zdraví a životě lidi, ani zvířata. Po uplynutí intervalu objekt znovu navštíví, zkontrolují, zda již nejsou přítomny známky pobytu nezvaných hostů a pro jistotu provedou kontrolní desinsekci. Objednání služby není zdlouhavé, v tomto případě není nač čekat. Kontrola, hubení hmyzu, hlodavců je prováděno ve velmi krátké době od nahlášení zadavatelem a proto je vbrzku účinné. Máte-li problém, rychle Vám firma pomůže a Vy se nemusíte trápit se zdlouhavým ničením škůdců.

Rubrika: Firmy

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera