Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Pracujte z domova, nebo z pronajaté kancelář ušetříte čas na práci

Stále více lidí a hlavně žen pracuje z domova, většinou se jedná o zaměstnance, kteří ke své práci nepotřebují speciální prostředí a mohou pracovat zcela samostatně bez pomoci ostatních kolegů. Jste na mateřské dovolené a nechcete se vzdát svého zaměstnání nebo Vás tíživá finanční situace nutí stále do domácího rozpočtu přinášet aspoň trošku peněz? Mnoho firem se uchyluje k tzv. home office – tedy umožňují svým zaměstnancům vykonávat část práce z domova. Oslovte svého zaměstnavatele, třeba i Vám bude umožněno pracovat z domova.  Je pravda, že skloubit domácí povinnosti a pracovní nasazení není jednoduché, ale když přijdete na rozumný kompromis, obojí se dá.

Do práce nemusíte dojíždět, stačí pronajmout kancelář

Pokud nemáte doma prostor na práci, je možné práci vykonávat z pronajaté kanceláře ve Vašem městě. Cena za pronájem není veliká a mnoho majitelů kanceláří k pronájmu dokonce nabízí prostory vybavené počítačovou technikou a veškerým potřebným vybavením pro kancelářskou práci i jen na pár hodin denně. Vycházejí tak vstříc všem lidem, kteří ve městě potřebují pouze vyřídit pracovní schůzky s obchodními partnery či se práci věnují nárazově. Firma zde zajistí vysoký komfort pro práci, úklid kanceláří i třeba využití kurýrní a administrativní síly. Máte tak možnost za málo peněz přijít k výhodné kanceláři, která podpoří Vaši činnost. Promyslete, zda raději pronajmout kancelář ve městě nebo si svůj pracovní koutek vytvořit doma.

Práce a výchova dětí lze spojit

Abychom doma mohli odvádět kvalitní práci, je důležité vytvořit si vyhovující prostředí a stanovit si režim, který budeme dodržovat, abychom nezanedbávali ani rodinu ani práci. Při vytváření pracovního prostoru si musíme ujasnit, jakou práci budeme z domu vykonávat a co k ní budeme potřebovat. Podle jasně daných potřeb potom můžeme snáze naplánovat rozvržení pracovního prostoru a celého dne.

Pracovní koutek může nahradit dobrou kancelář

Pro domácí kancelář bychom měli vyhradit prostor, který bude klidný, dobře osvětlený a nebude narušovat osobní prostředí ostatních členů rodiny. Je vhodné, abychom pracovní prostor umístili tam, kde nebudeme rušit ostatní a ani oni naopak nebudou rušit nás. Po vymezení prostoru pro domácí kancelář musíme vybrat nábytek, který bude odpovídat našim nárokům. Většinou máme pouze minimum prostoru, a proto je nutné, abychom ho co nejlépe využili. Je třeba vybrat nábytek, který nám umožní využít ergonomicky celý prostor a zároveň bude odpovídat našim estetickým představám. Určitě se nám bude lépe pracovat v pěkném prostředí než někde, kde se nám nelíbí. Nezapomeňte ani na dekorační prvky, které ho zútulní a poskytnou příjemné prostředí pro práci.

Rubrika: Firmy

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera