Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Najděte si od Nového roku nový domov

Jste v tíživé situaci a hledáte nové bydlení? Koncem roku mají všichni jiné starosti a dost často majitelé neodpovídají na reakce na nabídku nového pronájmu. A všechny dobré bývají už rozebrané. Co tedy dělat, když potřebujete bydlet už od začátku nového roku? Musíte mít notnou dávku štěstí. A nebo půjdete rovnou tam, kde nabízí bydlení neustále. Moravskoslezský kraj má takového profesionála. Je to společnost Residomo a je největším poskytovatelem nájemního bydlení v této oblasti. Neriskujte a rovnou si vyberte byt podle vlastních představ.

shutterstock_320836964_1600

Pokud chcete bydlet opravdu rychle…

Čím dřív začnete hledat, tím  větší šanci na úspěch máte. Můžete zkoušet různé varianty, chodit na prohlídky apod. Ale v situaci, kdy vás tlačí čas a majitel současného bydlení vám nechce prodloužit smlouvu, vám dost teče do bot. Není tedy čas na váhání a musíte jednat. Zadejte do vyhledávače „pronájem bytu Ostrava“ a projeďte všechny servery s nemovitostmi.

Soukromí majitelé ale často neodpovídají tak rychle, jak byste potřebovali. Je proto důležité sledovat, kdy se třeba na inzerát podívali naposledy, kdy byl aktualizován atd. Pokud není vidět žádná činnost, pak je byt už možná pronajatý, jen to majitel nedal vědět. Vy tak zbytečně ztrácíte čas. Zkuste se proto raději rovnou spolehnout na profesionály.

Kdo vám nabídne bydlení okamžitě?

Realitní kanceláře na tom bývají lépe. Makléř vám vytipuje vhodné reality a je pak na vás, kam se půjdete podívat, případně si některý vyberete. Residomo ovšem funguje opravdu nejrychleji. Na jejich webových stránkách máte k dispozici celou nabídku volných nemovitostí k nastěhování.

Když si některou z nich vyberete, můžete si ji rovnou zamluvit. Kromě toho tam mají i všechny potřebné informace, které potřebujete ke splnění podmínek. Díky tomu můžete mít nový pronájem bytu už do týdne.

Jejich byty k pronájmu mají různé dispozice i výměry. Najdete je třeba v Ostravě, Havířově či Karviné. Díky jednoduchému filtrování se dostanete k tomu nejlepšímu bydlení přímo pro vás. Nový rok už budete v novém.

 

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera