Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Do bezpečnostní schránky se dostanete jen vy

Hledáte bezpečné místo, kam byste si mohli schovat všechny důležité věci, ale abyste se tam dostali jen vy? Zapomeňte na tajné skrýše u vás doma. Jednoduše si pořiďte bezpečnostní schránku. Zvládnete to během pár minut a získáte to nejlépe zajištěné místo na světě. Bez zbytečných cavyků a zdržování.

b895c5141e

Proč je schránka lepší?

Možná jste přemýšleli nad jinými variantami. Domácí trezor také nezní špatně. Pravdou ale je, že zabírá místo, u těch lepších si značně připlatíte a možná bude potřeba i nějaká stavební úprava. Bezpečnostní schránka je rozhodně elegantnější a snazší řešení.

Navíc je vždy lepší mít důležité nebo drahé cenné věci mimo domov. Domácnost je obecně jedno z nejrizikovějších míst. Věci se ztrácejí, poškozují… Je lepší tomu předcházet a raději je dát jinam. Tak proč nevyužít schránku.

Jak ji získáte?

Jednoduše. Pronájem bezpečnostních schránek je služba, jako kterákoliv jiná a zvládnete ji vyřídit i přes internet. Jednoduše najdete stránky společnosti 24SAFE, vyberete si schránku a vyplníte potřebnou administrativu.

Pak už jen navštívíte jejich místnost s výdejními terminály a do schránky uložíte své věci. Pokud si raději vyřizujete záležitosti osobně, pak navštivte jejich klientské centrum. Postup je stejný.

Výhody nebankovní schránky jsou nezpochybnitelné

Nebankovní bezpečnostní schránka má oproti té bankovní řadu výhod. Můžete do ní, kdykoliv potřebujete. Je k dispozici 24 hodin denně, nehledě na svátky, dny volna nebo denní dobu. Co se zajištění schránky týče, používají systém automatizovaných schránek od švédské firmy GUNEBO, což je světová špička v oboru. Kromě toho můžete přístup do schránky pojistit ještě svým otiskem prstu.

V opačném případě, když budete potřebovat, aby se do schránky dostal někdo další, zařiďte mu disponenturu. Kromě špičkových bezpečnostních služeb a zajištění vašich cenností se můžete spolehnout na diskrétnost a soukromí. Do schránky uložíte vše, co potřebujete a bude o to královsky postaráno. Pokud tedy pořád váháte, zjistěte si další informace.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera