Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Dopřejte si v novém roce omlazení pleti!

Chcete už konečně skončit s nesmysly a omládnout? Nekupujte si drahé krémy ani nemusíte podstupovat podivné masáže. Zákroky estetické medicíny už dosáhly velkých úspěchů i bez bolesti. Některé jsou invazivní, jiné zase ne. V každém případě dokáží to, co jinak sami nezvládnete. Zbaví vás vrásek, pigmentových skvrn, pocení nebo strií. Zní to moc dobře? Taková je ale realita. Stačí si promluvit s odborníkem a domluvit si nejlepší možnost. Pak se už jen můžete těšit z výsledku.

plastika

Jak vyzrát na čas i vrásky?

Spousta lidí se dívá do zrcadla a běduje nad tím, jak teď vypadá. Příčin může být hodně, od špatného životního stylu, starostí, stresu, nedostatku spánku. Důležitější však je, že na všechny existuje jednoduché řešení. Spolehněte se na šikovné ruce odborníků a moderní technologie, které jim v tom pomáhají.

Jedním ze zákroků je například laserové omlazení pleti. Jde o celkovou obnovou pleti za pomoci laseru, který odpařuje velice tenké vrstvy kožních buněk a vypíná vazivo. Výsledkem je omlazená pleť o několik let a další stárnutí je značně zpomaleno. Je však velmi důležitá následná péče, protože jde o velice náročný zákrok. Hojení trvá 2 až 3 týdny a nejméně 3 až 6 měsíců je nutná ochrana před slunečním zářením.

ENERJET vám pomůže omládnout!

Pokud vás předchozí ošetření vyděsilo, věřte, že existují i jiné varianty, méně invazivní. Kinetická injektáž ENERJET je minimálně invazivní ošetření, které řeší vrásky a rýhy, ochablou pokožku obličeje, krku a dekoltu, omlazuje pokožku rukou a ošetřuje jizvičky po akné. Jde o zákrok plastické chirurgie Praha, který vyžaduje minimální zásah do pokožky.

Ošetření je skoro bezbolestné, nejsou nutná žádná předoperační vyšetření, ani anestezie. Skvělé je, že výsledný efekt je vidět téměř okamžitě. Kormě toho se však rozvíjí účinek hlavní a to, že se znovu začíná vytvářet kolagen a elastin, takže výsledek trvá 3 až 12 měsíců. Pokud však bojíte jakéhokoliv zásahu do těla, zaměřte se na laserové neinvazivní omlazení pleti.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera