Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Myslete v době pandemie na bezpečí pro vaše cennosti!

I když má teď každý myšlenky jinde a s úzkostí sledujeme všechna dostupná média, máme konečně čas se zamyslet i nad dalšími věcmi, na které jindy nemáme čas. Třeba nad tím, jak ochránit náš majetek. A to nejen před různými katastrofami a nenechavými prsty zlodějů, ale i proti naší zapomětlivosti či neopatrnosti. Skříň nebo vyhrazený šuplík někdy zkrátka nestačí. Raději si pořiďte bezpečnostní schránku. Jde to i teď, když jsou zpřísněná opatření.

b895c5141e

Nikdy není pozdě myslet na bezpečnost…

Pokud vám pronájem bezpečnostních schránek přijde jako zbytečnost, věřte, že nejste sami. Také je ale spousta těch, co si ji pořídili. Má totiž řadu výhod a jistot, které doma nezískáte. Zařídit si ji zvládnete během pár minut a máte klid. Nemusíte být bohatí. Ani věci uvnitř schránky nemusí mít závratnou cenu. Stačí, když jsou pro vás důležité.

Jde především o to, aby vše, co je pro vás cenné, zůstalo v bezpečí, ať se děje, co se děje. Právě k tomu se bezpečnostní schránka hodí nejvíc. Už nikdy nezapomenete, kam jste dali smlouvu od bytu.  Nemusíte se bát, že se vám rozbije památeční talíř nebo že se vám poničí disk s rodinnými fotografiemi.

Co do schránky určitě patří?

Bezpečnostní schránka je ideální místo pro dokumenty – jednotlivé papíry i šanony. Můžete do ní uložit smlouvy, cenné papíry, závěť apod. Dejte tam fotografie, ať ty papírové či digitální na datovém disku. Šperky, které nenosíte denně, dárkové a upomínkové předměty, vzácná čísla časopisů nebo třeba knihy. Nedávejte do ní určitě nic, co by se mohlo zkazit, ani tekutiny, či nebezpečné věci.

Nebankovní bezpečnostní schránka se dá skvěle využít i pro pracovní záležitosti. Její zabezpečení je zaručeno kvalitním systémem, který zaručuje švédská firma GUNEBO, špička na trhu. Zjistěte si podrobnosti, ať víte, do čeho jdete. Investovat do bezpečí vašich cenností se určitě vyplatí.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera