Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Víte, jak bez rizika najít nový domov i v době koronakrize?

Už vás váš byt nebaví a potřebujete změnu? Nebo vás okolnosti donutily k tomu, abyste se přestěhovali? To se snadno řekne i v „normální“ situaci, natož teď. Jak to máte udělat, když se nesmí cestovat mezi okresy? Nesmí se stýkat lidé blíž než na dva metry, jak si tedy můžete prohlédnout vybranou nemovitost? Je to opravdu složité. A nikdo se vás nejspíš neptá, jak celou situaci zvládnete. Ale věřte, že nejste ztraceni. Jde všechno, když se chce!

banner-covid-new

Kdo hledá, najde!

Zkuste si do vyhledávače zadat „pronájem bytů Ostrava“ a uvidíte své možnosti. Abyste neztráceli čas zbytečným klikáním, ujasněte si kritéria pro nové bydlení. Tato změna nemusí rovnou znamenat horší bydlení, i když vás tlačí čas i finance. Jinde totiž může být pronájem levnější a dovolíte si třeba i větší prostor. Zadejte proto i toto kritérium. Víte, že se nesmíte dostat nad určitou částku. Už to vám nabídku zúží.

Při nedostatku času si nehrajte na hrdinu. Pokud se vám nedaří, pak se obraťte na profesionály. I ti sice mohou chvíli tápat, ale většinou celý proces zvládnou mnohem rychleji. A pak tu máme také společnosti jako Heimstaden, která je největším poskytovatelem nájemního bydlení v Moravskoslezském kraji. Jejich nabídka je tak široká, že si v ní vybere každý.

Jak na prohlídku v nouzovém stavu?

Získat nový pronájem bytu v této době je tvrdý oříšek. Přece si nepronajmete něco, co jste nikdy neviděli. Heimstaden se snaží vyjít vstříc, a tak u spousty bytů ze své nabídky poskytuje online virtuální prohlídku. Nemusíte nikam jezdit a řešit okresy apod. Pohodlně z domova si prohlédnete a vyberete nové bydlení.

Další možností je bezpečná prohlídka přímo na místě. Makléř vám předá klíče a pošle vás do bytu. Přes telefon se ho ptáte na otázky. Vše bezpečně a s rozestupy. I takhle se dnes ukazují nové byty k pronájmu.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera