Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Rozšiřujete firmu a potřebujete víc místa pro kolegy?

Není lepší pocit, než když se dřina vyplatí a váš business se skvěle rozjíždí. S tím ale také souvisí růst vaší firmy a zvyšuje se počet zaměstnanců či kolegů. Pokud vaše současné kancelářské prostory nevyhovují, už je na čase, abyste se poohlédli po nové, lepší a větší kanceláři, která bude plně odpovídat vaší image. Hledání nových prostor vám chvíli zabere. Myslete hlavně na to, aby to vaší firmě nové místo prospělo.

Jak začít s hledáním?

Kanceláře 016

Čím důkladněji si na začátku hledání ujasníte, co od nové kanceláře čekáte, tím jednodušší a kratší hledání bude.

Kanceláře v Praze jsou dostupné v mnoha lokalitách. Ne každá vám musí nutně vyhovovat co do vzdálenosti nebo vlastní polohy.

Myslete také na dojem vybraného místa. Jak asi bude působit na vaše klienty? Chcete, aby se k vám vraceli, ne aby je jen cesta k vám odradila od další návštěvy.

Důležitá je také velikost a možnosti případných úprav. Všechno je důležité.

Která lokalita je atraktivní?

Pokud hledáte novou kancelář v Praze, máte napůl vyhráno. Nejen co do možností, protože kancelářské prostory jsou téměř na každém rohu.

Co se patřičné prestiže týče, čím více se přiblížíte centru, tím lépe pro vás. Navíc je to strategická poloha hned z několika hledisek: dostupnost hromadnou dopravou, blízkost sociálních služeb.

I na klienty taková adresa zapůsobí lépe. Nezapomeňte ale na možnosti parkování.  Ne všude je možné. Nový pronájem kanceláře by měl mít vše, co tomu starému chybí.

Kde hledat?

Pronájem kanceláře Praha“ jsou přesně tak klíčová slova, která můžete využít pro vyhledávání přes internet.

Najdete spoustu serverů, které nabízejí prostory ke komerčnímu pronájmu a často mají dostatek informací a fotografie, které vám mohou s výběrem pomoci.

Nejdůležitější pak bude samozřejmě návštěva prostor a domluva s majitelem. Podmínky pronájmu s ním projednejte před podpisem smlouvy a i v ní by měly být jasně stanoveny povinnosti vaše i majitele. Jen to, co je psáno, je relevantní.

 

Rubrika: Firmy

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera