Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Pronájem bezpečnostní schránky je i pro vás

Máte dojem, že je bezpečnostní schránka luxus, který se vás v žádném případě netýká? Opak je pravdou. Každý má doma věci, na kterých mu záleží a které by nerad ztratil nebo poškodil. Letní prázdniny a dovolené jsou přímo žně pro zloděje, kteří si vytipovávají prázdné domy a byty. Nenechte nic náhodě. Bezpečnostní schránku navíc můžete využít i v práci. Společnost 24Safe poskytuje bezpečnostní schránky, ale i doplňkové služby, které vás mohou oslovit.

Co je cennost a kam ji uložit?

3e3499c635

Za cennost může být považováno leccos. Rodinné šperky, upomínkové předměty nebo fotografie, o které nechcete přijít. Stejně tak to mohou být dokumenty – smlouvy apod.

Pronájem bezpečnostních schránek už dávno není jen záležitostí bohatších lidí. Bezpečnostní schránky jsou velmi užitečné, ať už do nich schováte cokoliv. Společnost 24Safe najdete v centru města, kam se lehce dostanete jak hromadnou dopravou tak autem.

Nabízí schránky různých velikostí, z kterých si vyberete. Zařídit samotný pronájem je pak už jen maličkost, která vám nezabere déle než 15 minut.

U koho si pronajmout schránku?

Bezpečnostní schránka není žádná věda. Podle věcí, které do ní chcete uložit, si vyberete odpovídající velikost schránky. Nemusíte být skromní. Do schránky se vejdou i velkoobjemové datové disky.

Společnost 24Safe nabízí několik velikostí schránek od velikosti S po XXL. Jsou světovou jedničkou pokud se bezpečnosti týče. Spolupracuje se švédskou firmou Gunebo, která je špičkou ve svém oboru a díky tomu poskytují plně automatizovaný systém bezpečnostních schránek.

V klientském centru si vyřídíte pronájem a ke schránce se pak dostanete prostřednictvím výdejního terminálu. Kromě bezpečnosti ctí  firma také naprosté soukromí svých klientů.

Doplňkové služby pro váš klid

Pokud si ani tak nejste úplně jisti, můžete si zařídit pojištění schránky. Ke svým cennostem se dostanete 24 hodin denně bez ohledu na svátky nebo dny klidu. Můžete také nastavit otisk svého prstu jako ověření vaší totožnosti. Nebankovní bezpečnostní schránka je jistota.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera