Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Liposukce odstraňuje nedostatky po celém těle

Mít dokonalou postavu a ladné svůdné křivky je snem nejednoho člověka a nezáleží na tom, zda je to muž nebo žena. Usilovné cvičení v posilovně, drastické diety, které v mnoha případech spíše tělo zničí, někdy ale nestačí. Ačkoliv zhubnete, nedocílíte perfektní postavy v plné míře. Estetická medicína využívá moderní technologie, které jsou mnohem šetrnější k lidskému tělu, a dosahuje výsledků, kterých se jinak téměř dosáhnout nedá. Liposukce je jedním ze zákroků, který dokáže překvapit.

Liposukce neznamená skalpel

Sál

Sál

Medicína neustále objevuje nové a moderní techniky, jak pomoci pacientovi šetrně a s co nejlepšími výsledky. Estetická medicína je na tom obdobně. Liposukce tak proto už neznamená bolestivé zákroky, u kterých se řeže do lidské tkáně.

Využívá takové technologie, které působí přímo na problematickou část těla. Liposukce SlimLipo používá laser. Jeho hlavní výhodou je minimální invazivnost, bolestivost a výskyt modřin.

Výsledky jsou vidět hned po zákroku a jsou trvalé, což každý pacient ocení. Tato metoda je vyhledávaná po celém světě a z dostupných možností je také nejpopulárnější.

Dokonalá postava a symetrie v jednom

Na laseru je dobré také to, že ho lze použít na kteroukoliv problematickou část těla, kde vás trápí přebytečný tuk a cvičení na něj nezabírá. Oproti starším metodám liposukce po zákroku kůže přilne zpět a nevznikají žádné kožní nadbytky a převisy.

Pokožka se efektivně vypíná a navrací jí její vlastní elasticitu. Pokud jsou ideální podmínky, pak je zákrokem možné zbavit se i celulitidy. Liposukce stehen je proto velmi často vyhledávaným zákrokem, protože se tak lze zbavit dvou problémů najednou.

Liposukce dokáže i nemožné

Tuk na těžko dosažitelných místech už také není problém. Velmi často jsou partie, které ani cvičením nedonutíte k dokonalosti. Laserová liposukce s nimi hravě poradí.

Liposukce podbradku, kolen, lýtek nebo paží funguje stejně efektivně a výsledky jsou ohromující. Bez vedlejších účinků a hlavně trvale.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera