Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Máte práci v Ostravě a hledáte tam byt?

Najít dobrou práci, to chce štěstí. Najít dobrý byt, to už je přímo sázka do loterie. Realita dost často neodpovídá tomu, co vidíte v inzerátech. Mnohdy se vám ani neozve majitel bytu, když máte zájem a dost často vůbec nenajdete něco, co by alespoň vzdáleně připomínalo vaše vysněné bydlení. Nevěste ale hlavu. Dobré bydlení se najít dá. A nejen to. Můžete získat nové hezké bydlení za velmi příznivé ceny. Musíte jen vědět, kde a jak hledat.

Hlavní je vědět, co chcete

shutterstock_283815887_1600

Nemyslete si, že dobrý byt najdete hned na první pokus. Proto neztrácejte naději. Než se vůbec pustíte do hledání, zkuste si dát dohromady seznam toho, jak by měl váš nový byt vypadat.

Nejdůležitější roli hraje velikost bytu a dispozice a lokalita. A to nejen vzhledem k ceně, která bude vyšší v centru a větším městě vyšší než v okolí.

Lokalita by vás měla zajímat i z hlediska toho, jak se vám tam bude bydlet.Mohou tam být hezké byty k pronájmu, ale v okolí nenajdete školu/školku, obchod nebo vyžití a to není zrovna ideální.

Trpělivost a rychlé jednání

Pokud hledáte byty mezi inzeráty na internetu, dbejte na to, abyste dobře odpovídali. Majiteli píše mnoho lidí a možná ho ani nebaví procházet všechny odpovědi. Proto přesně napište vše, co potřebuje vědět – kolik lidí, druh pronájmu, kuřáci/nekuřáci, zvířata atd.

Usnadníte komunikaci sobě i jemu a můžete zaujmout víc, než když jen napíšete, že byste měli zájem o prohlídku bytu. Pronájem bytu si tak můžete naklonit na svou stranu a celý proces tak urychlíte.

Hledejte i mezi projekty

Možná jste developery ze svého seznamu rovnou vyškrtli. Ale stojí za to se alespoň podívat. Někteří totiž nabízejí velmi výhodné programy, které by pro vás mohli být přinejmenším zajímavé.

Takové Residomo má ve svém portfoliu pronájmy v nových bytech pro rodiny i pro spolubydlící. A pronájem bytu Ostrava by vás nestál celé jmění.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera