Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Bezpečnostní schránka vám dá jistotu

Pořídit si bezpečnostní schránku není přehnaný luxus, který si mohou dovolit jen ti bohatší. Naopak je to ideální řešení pro každého, kdo vlastní cokoliv cenného a nechce o to v žádném případě přijít. Navíc jsou bezpečnostní schránky dostupné pro všechny. Zdá se to jednoduché? Ale přesně tak to funguje. Není nic jednoduššího než si pronajmout bezpečnostní schránku a být tak v klidu za každé situace. Zloděj ani nešťastná náhoda vás už nepřekvapí.

Je tu společnost 24SAFE

50dfbdef15

Schránky byly vždy záležitostí bank. Ale rozhodně to nebyla jejich hlavní činnost. V této oblasti proto začaly fungovat i soukromé společnosti. Jednou takovou je i společnost 24SAFE, která si už na českém trhu vytvořila jméno. Krom toho spolupracují se světovou jedničkou mezi automatizovanými systémy schránek GUNEBO.

Společně tak nabízejí služby, které nemají konkurenci. Možná osloví i vás. Jejich nebankovní bezpečnostní schránka je snadno dostupná a pronájem není nijak vysoký. Můžete si ho dokonce i jen vyzkoušet a pak se teprve rozhodnout. Nebo si věci do ní přestěhovat z jiné schránky. Možností je víc.

Jak funguje pronájem?

Pronájem bezpečnostních schránek se dá sjednat během několika minut. Stačí zajít do klientského centra, kde si vyberete velikost schránky a podepíšete smlouvu. A pak si ve výdejním terminálu vložíte věci. Máte hotovo. Díky tomu budete v klidu jezdit na dovolené, pracovní cesty.

Vaše cennosti budou v naprostém bezpečí a všichni zloději utřou nos. K cennostem ve schránce se dostanete, kdykoliv budete potřebovat. Terminál je k dispozici 24 hodin denně. Kromě toho je bezbariérový a 100% anonymní.

Co do schránky?

Do schránky můžete uložit cokoliv, co pro vás něco znamená a je důležité. Mohou to být šperky, drahé hodinky, pamětní fotografie, obrazy nebo třeba kupní a vlastnické smlouvy.

Využití je opravdu široké. Bezpečnostní schránka je ideální jak pro osobní a rodinné věci, tak pro pracovní záležitosti. Ať už pro velké datové disky nebo dokumenty.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera