Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Víte, kam s vašimi šperky a cennosti?

Každá žena, která miluje šperky, má speciální místo, kam si je ukládá. Nejde o nic bezpečného, spíš výstavního. A hlavně praktického, aby si je mohla kdykoliv vzít na sebe. Jsou však šperky, které se nosí pouze na určité události a také cennosti, jichž si vážíte opravdu hodně a nechcete, aby se jim něco stalo. Kam tedy s nimi? Šperkovnice je málo a šuplík v komodě či skříni také není úplné terno. V takovém případě se vyplatí pořídit si bezpečnostní schránku. A to platí i pro věci pracovní, dokumenty a další předměty, jichž si vážíte. 

50dfbdef15

Bezpečnostní schránka pro každého

Nemusíte být zrovna milionáři, abyste si ji mohli pořídit. Každý člověk vlastní důležité dokumenty a  věci, jež miluje a záleží mu na nich. Mohou to být komiksy, šperky, ubrus po babičce nebo jiné památeční předměty, o které by nerad přišel.

Pronájem bezpečnostních schránek je tak logickou cestou. Díky tomu získáte na 100 % bezpečné místo a řadu výhod k tomu. Je to tak snadné, že už to být jednodušší ani nemůže. Záruka služeb je totiž bezkonkurenční. Nevěříte?

Proč se spolehnout na soukromý sektor?

Bezpečnostní schránka bývala jako služba vždy hlavně součástí bank. A i dnes ji kamenné banky občas nabízejí. Nejde však zdaleka o hlavní druh obživy a víceméně v tomto sektoru zaniká. Na trh se proto dostaly soukromé firmy. Jednou z nich je společnost 24SAFE.

Na českém trhu funguje již řadu let a má zkušenosti k nezaplacení. Kromě toho spolupracuje se švédskou firmou GUNEBO, která je celosvětovou špičkou v automatizovaných systémech schránek. Víc ani není třeba dodávat.

Jaké jsou výhody?

Tou hlavní oproti bankám je otevírací doba výdejního terminálu, kde se ke schránce dostanete. Tady je totiž otevřeno nonstop. Takže i kdybyste cokoliv ze schránky potřebovali o půlnoci nebo ve státní svátek, máte dveře otevřené.

Výhodou je jistě i rychlost vyřízení, protože vám to nebude trvat déle než několik minut. Nebankovní bezpečnostní schránka je krok kupředu.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera