Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Zloději vykrádají u Prahy domy. Chraňte se!

Poslední dobou řádí v jižní části Prahy nevybíraví zloději. Každá domácnost je v ohrožení. A ochrana proti nim není nic moc platná. Aby vás nepřepadlo zoufalství a nemuseli jste se neustále bát, kdy to potká i vás, udělejte maximum pro to, aby u vás zloději ostrouhali. Že to není možné? Ale je. Chce to být o pár kroků napřed. A hlavně doma nemít nic cenného a důležitého, oč za žádnou cenu nechcete přijít. Ano, řeč je o bezpečnostní schránce. Nic lepšího pro sebe udělat nemůžete. 

bezpečnostní schránka

Předcházet je lepší než litovat…

Nejhorší je čekat a pak zjistit, že se to stalo i vám. Můžete přijít o něco opravdu cenného, co vám již nikdo a nic nenahradí. Proto je bezpečnostní schránka nejlepším řešením. Protože vše, co je pro vás důležité bude mimo domov. Takže ať se k vám rozhodne vloupat zloděj nebo se stane jakákoliv katastrofa, budete v suchu.

Později byste mohli litovat, že se něco ztratilo, či poškodilo. To samé platí pro zabezpečení domácnosti. Určitě není na škodu alarm a kamerový systém. Dost často je využívaná tzv. chytrá domácnost. Díky senzorům můžete nemovitost kontrolovat odkudkoliv díky aplikaci v telefonu.

Bez zbytečného čekání…

Může vám to přijít jako nesmyslné vyhazování peněz. Opak je ale pravdou. Za málo peněz získáte nejlépe střežené místo pro vaše cennosti. Pronájem bezpečnostních schránek je cenově dostupný. Zařídit lze buď v klientském centru společnosti 24SAFE nebo po internetu.

Dovedou vám i převést cennosti z jiné schránky k nim. Klientské centrum najdete u Bílé labuti v Praze. Dostanete se tam nejlépe hromadnou dopravou, ale není problém i auto. Za pár minut dostanete přístup do schránky a máte hotovo.

Není to zbytečnost, ale investice do vzpomínek…

Nebankovní bezpečnostní schránka vám zachrání důležité dokumenty, cenné vzpomínky nebo třeba datové disky s citlivými údaji. Vše, co má zůstat zachováno, dejte do schránky. Nebudete litovat.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera