Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Chci s ní strávit Silvestr na horách! Kde mám hledat ubytování?

Zima se blíží a s ní i oslavy Silvestra. A vy chcete pro svou lásku připravit něco netradičního, chcete s ní vyrazit z města a prožít konec roku jinak, než pouhým posezením v baru. Vyrazte na hory, zalyžujte si a dopřejte si romantickou atmosféru v zasněžené krajině.

Kam vyrazit?

 

Silvestr na horách

Silvestr na horách

 

Možností je i u nás spousta, ale každý by měl navštívit Krkonoše. Nejenže jsou to hory nejvyšší, ale díky krásné krajině se staly už v roce 1963 národním parkem a později dokonce rezervací UNESCO.

Příroda je tu skutečně nádherná. Navíc je doplněna velmi svéráznou architekturou. Každá chata v Krkonoších je jedinečná a pro člověka z města kouzelná. Najdete tu i velké množství sjezdovek a běžeckých tratí.

Kde se ubytovat?

Chalupa v Krkonoších

Chalupa v Krkonoších

Nabídka chat a chalup k pronájmu je v Krkonoších široká. Stačí si vybrat místo, které vám bude vyhovovat a ujasnit si, co všechno očekáváte. Chcete romantiku a večerní procházky nebo naopak lyžování a vysokohorskou turistiku? Stačí vám jedna místnost nebo chcete celou chalupu se saunou?

Můžete mít všechno, na co pomyslíte. Stačí projít nabídku na serverech, které ubytování v Krkonoších nabízejí. Můžete se i  podívat na nabídku realitních kanceláří, které nabízejí pronájem celých objektů.

Tip pro vás

RealitniEso_Logo_225x55

Jestli chcete vyrazit na hory i s partou přátel, můžeme vám doporučit pronájem chaty v Lamperticích nedaleko Trutnova (pouhých 15km). Najdete tu moderně zrekonstruovanou chatu pro šest až osm lidí se dvěma ložnicemi a jedním manželským pokojem. Samozřejmostí je ústřední vytápění, koupelna a dvě WC.

Lampertice jsou typická krkonošská vesnice s krásným kostelem Nanebevstoupení Páně. Když byste měli smůlu a nenapadl sníh, můžete navštívit i historický hlubinný důl Jan Šverma.

Sváteční dovolená s bohatým programem

Vynechat byste neměli ani návštěvu Trutnova, historického horského města s krásným Krakonošovým náměstím. Mimochodem je dlážděno balvany z řeky Úpy. V okolí Trutnova najdete i 18 km perfektně upravených běžeckých tras.

A pro milovníky lyžování je tady areál Mladé Buky. V něm si můžete nejen zalyžovat, ale také sjet bobovou dráhu, dát si dobrý oběd a projet se na 5km běžecké trase. Pro děti je tu potom tzv. Baldapark, kde je spousta atrakcí, které jim usnadní první metry na lyžích.

 

Rubrika: Zábava

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera