Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak se vyhnout špatným zkušenostem s pronájmem?

Hledat nové bydlení chce pevné nervy. Nikdy nevíte, s kým budete muset jednat, a nabízené nemovitosti nemusí odpovídat vašim představám. Při hledání je důležité stanovit si požadavky, podle kterých se budete rozhodovat. Dbejte na to, abyste před případným podpisem smlouvy věděli všechny informace. Důležité je i okolí a sousedé. Ty si sice vybrat nemůžete, ale i toto může ovlivnit váš výběr.

Hlavní je rychlá reakce

Realitní makléřka

Realitní makléřka

Hlavní je ujasnit si, kolik jste ochotni a schopni do pronájmu bytu investovat.

Počítejte nejen vlastní nájemné, počítejte také se všemi poplatky na údržbu a zálohami na vodu, plyn a elektřinu.

Levné byty se mezi nabídkami neudrží příliš dlouho, proto vám nezbyde nic jiného než mezi inzeráty pravidelně hledat a pokud se vám některá nabídka zalíbí, hned se poptávejte po podrobnostech. Stěžejní pak bude prohlídka nemovitosti i okolí a promluva s majitelem.

Vlastní nebo pronájem?

Pronájem bytu je většinou rychlejší řešení situace bydlení než koupě vlastního domu. Ať už z hlediska nutné byrokracie, tak i z hlediska financí.

Pokud ale hledíte do delší budoucnosti, tak už vám zřejmě došlo, že koupě je lepší investicí. Není to případ všech lidí, záleží na preferencích.

Pokud vám vyhovuje pronájem bytu někde v centru města, není o čem diskutovat. Zvažte ale také to, že případné úpravy a renovace vlastně platíte někomu cizímu. To se vám ve vlastním nestane.

Útulné bydlení najdete kdekoliv, stačí dobře hledat

Hledáte bydlení jen pro sebe nebo uvažujete o založení rodiny? I to by se mělo při výběru pronájmu promítnout v rozhodování. Uvažujte z hlediska práce, školy a vlastního pohodlí.

Máte rádi ruch města a chcete mít vše po ruce? Nebo naopak hledáte klid a pohodu blízko přírody? Pronájem bytu Praha dokáže uspokojit všechny vaše nároky.

Ať už v centru města, tak v příměstských částech najdete nejrůznější nemovitosti, z kterých dokážete vytvořit útulné a kvalitní bydlení.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera