Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Vytvořte pro svého školáka dokonalý pokoj!

Prázdniny skončily a začal školní rok. Každé dítě, ať se jedná o základní nebo střední školu, si zaslouží prostor, kde bude mít klid na dělání úkolů, psaní referátů a učení. Pořiďte mu kvalitní židli, stůl, nábytek i osvětlení.

Židle a stůl pro školáka

Školačka

Školačka

Žádný školák se neobejde bez stolu a židle.

Realitní rádce vám poradí investovat do ergonomické židle zajišťující správné sezení, které zaručí snížení rizika bolestí zad a zlepšuje krevní oběh.

Při koupi židle nebo křesla vybírejte podle postavy, váhy, výšky a věku dítěte.

Nezapomeňte ani na kvalitní psací stůl, který bude také ergonomický. Tyto stoly se dají výškově přizpůsobit požadavkům dítěte. Nemusí se k němu tedy natahovat ani krčit.

Posviťte mu na učení

Nejlepší pro oči je vždy denní světlo. Snažte se proto umístit stůl pod okno, aby mělo dítě co nejvíce světla zvenčí.

Nové byty v Praze mívají velká okna, takže jsou ideální. V zimě ovšem bývá tma už brzy a dítě se musí učit při umělém osvětlení. Proto je potřeba vybrat nějaká svítidla.

Dobrý nápad je nástěnná lampa. Ale určitě nesmí chybět ani stolní lampička, která je dobrá pro psaní úkolů, učení, ale také nutná pro různé koníčky od malování až po lepení modýlků. Kupte lampu, která se dá polohovat.

Aby se pokojíček líbil…

Ať se jedná o prvňáčky nebo středoškoláky, o reality Praha nebo Brno, každé dítě se chce ve svém království cítit dobře. Proč mu to neumožnit?

Nechte svého potomka, aby si sám vybral barvu, kterou chce mít na zdech. Pokud se jedná o nějakou barvu, která se vám nezdá, pokuste se ho usměrnit.

Je dokázáno, že dětem se učí a tvoří mnohem lépe, když jsou v hezkém a útulném prostředí. Ale pozor. Mnoho barev a hraček svádí vaše potomky k tomu, aby si šli hrát. Proto hračky raději zavřete někam do skříně, aby mohlo dítě v klidu pracovat.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera