Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Chcete se přestěhovat do Prahy?

Mnoho mladých lidí se po škole rozhoduje, jak naloží se svým životem. Řada z nich se chce přestěhovat do velkoměsta. Mají tam totiž lepší pracovní podmínky a mnohem snadněji se v nich nachází zaměstnání. Jenže než se mohou přestěhovat do Prahy, musejí vyřešit otázku bydlení. Většina mladých lidí přeceňuje své síly a hledají si byt na vlastní pěst. Nezřídka se tak stávají obětmi podvodníků.

Nájemní smlouva je důležitá

Bydlení

Bydlení

Inzerátů na pronájem bytů Praha je dlouhá řada.

Mladí lidé si většinou hledají byty za nižší peníze, protože nemají velké příjmy.

Jenže ne všechny nabídky, které se tváří výhodně, výhodné jsou. Mladí lidé často vsázejí na čestnost pronajímatele a nepřečtou si pořádně smlouvu o pronájmu. Jenže to je hrubá chyba.

Podepisovat něco, čemu nerozumím, nebo co jsem si dostatečně neprostudoval, je naivní. Pokud se vám smlouva z jakéhokoliv důvodu nezdá, raději ji nechte zkontrolovat někým kdo tomu rozumí.

Zvolte si silného partnera

Pokud se v realitách vůbec neorientujete, ale právě hledáte nové bydlení, obraťte se na kvalitní realitní kancelář. Při výběru realitní kanceláře, buďte nároční a obezřetní.

Sázejte na kanceláře s dlouhou tradicí. Ty mají totiž kvalitní a proškolené realitní makléře.

Realitní makléři mají s výběrem nového bytu pro klienty velké zkušenosti. Nebojte se jich zeptat na všechno, co vás ohledně nového bytu bude zajímat.

Při prohlídce si dejte na čas

Při prohlídce nového bydlení je dobré mít dostatek času. Nespoléhejte se jen na vaše emoce, ale vložte do výběru i kus rozumu. Zajímejte se o to, jaká je dostupnost do centra města.

Také vybavenost přilehlého okolí je velice důležitá. Vámi vybrané byty Praha si projděte každý zvlášť. Udělejte si i malou procházku po okolí.

Je dobré si prohlédnout i technické prostory bytu jako je garáž, sklep nebo půda. Pokud má byt terasu či balkón, je dobré si zkontrolovat v jakém stavu je zábradlí. Zvláště pak se zaměřte na jeho bezpečnost.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera