Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak má vypadat hlavní vstup do vašeho domova?

Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak vypadá vchod do vašeho domova a jak může ovlivňovat vaši psychiku? Možná byste tomu nevěřili, ale to, jak vypadá vchod může ovlivňovat ledacos. Feng Shui prostě hledejte všude. A vstup do bytu či domu na tom není jinak. Zapomeňte na nenápadné a polorozbité dveře bez nápadu. Váš vchod by vás měl lákat a vyřazovat pozitivní energii. A řekněte sami, upravený a hezky ozdobený vchod vás přímo bude lákat ke vstupu.

Důležitá je čistota a upravenost

Nový dům

Nový dům

Nezáleží na tom, jestli bydlíte na vesnici nebo ve městě. Vchod do domu/bytu by měl být hlavně čistý. Ve městě se špatně udržuje, protože to dost často nezáleží jen na vás, ale čistotnosti kolemjdoucích a je to náročnější.

I tak by se ale v okolí neměly povalovat odpadky, nedopalky a jiný nepořádek. Starší domy na prodej Praha už mají své nejlepší za sebou.

Proto zkontrolujte i zárubně, zda vše pevně drží, nejsou tam praskliny a jiné závady. Dost také udělají i samotné dveře, respektive jejich design.

Jak vchodu dodat pozitivní energii

Bydlíte v bytě a berete společnou chodbu jen jako druhotný faktor bydlení? Neměli byste. Samozřejmě záleží na na sousedských vztazích, zda se u vás v domě nekrade nebo neničí věci.

I vchod do bytu si ale můžete přinejmenším vyzdobit. Pokud to dovolí bezpečnostní a požární nařízení, neuškodí květina nebo nějaká dekorace v rohu. Byty Praha různě disponované a stejně tak chodby a vchody.

Tomu byste se měli přizpůsobit. I s nedostatkem prostoru se ale dá pracovat. Obecně platí pravidlo – jak na vás působí vchod, takovou energii vyřazuje i na ostatní.

Detaily zvládnou mnoho

Prodej a nákup nemovitosti funguje na prohlídkách vnitřních prostor. Ale přiznejte se – napadlo vás zhodnotit i vstup do nemovitosti?

Působil na vás nějak? Hodně zvládne i správné osvětlení. Není nic horšího, než se v noci vracet domů potmě. Vstup by měl být také dobře viditelný.

 

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera