Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Provoňte váš domov a vytvořte útulnou atmosféru

Když se řekne slovo domov, lidé si představí místo, kde je jim dobře a příjemně. Stejně tak by se u vás měli cítit i hosté. Aby tomu tak bylo je potřeba pravidelně uklízet a velmi důležitá je i vůně. Větrání je v tomto případě základ, ale provonět vaši domácnost můžete i jinak.

Nejdříve odstraňte pachy

Nové bydlení

Nové bydlení

Máte pocit, že ve vaší domácnosti to tak úplně nevoní?

Koupit osvěžovač vzduchu, který pachy překryje, ale není řešení.

Je nesmysl pachy překrývat, musíte je pohltit a odstranit. Poradíme vám velmi jednoduchou a levnou metodu.

Stačí obyčejná jedlá soda. Absorbuje pachy a navíc dokáže udržet vzduch v místnosti přirozeně čistý. Do každé místnosti dejte misku s jedlou sodou a nepříjemný pach z ní vyžeňte. Tento fígl vám doporučí i realitní makléři před prohlídkou vašeho bytu v případě prodeje nebo pronájmu.

Kromě jedlé sody vám může pomoci ještě jeden levný trik, který používaly už naše babičky. Pokud máte problém s kuchyňskými pachy, použijte ocet. Stačí mít v kuchyni nebo spíži nádobku s octem, který vzduch dezinfikuje.

Vonné svíčky a aroma lampy

Aroma lampy vydrží vonět dlouho, ale zároveň nejsou agresivní. Fungují na principu odpařování esenciálních olejů, které se kapou do vody. Tu ohřívá plamínek svíčky, která se nalézá přímo pod nádobkou s vodou.

Vůni existuje opravdu spousta, takže si můžete zvolit podle vaší nálady nebo vkusu. Do vody stačí nakapat jen pár kapek, takže se nemusíte bát, že by se jednalo o drahou záležitost. Navíc samotná aroma lampa může být krásným designovým kouskem v interiéru. Moderní byty Praha by si určitě nějakou pěknou aroma lampu zasloužily.

Vonné tyčinky jsou rychlou variantou k provonění vašeho interiéru. Vhodné hlavně pro případy, že čekáte návštěvu. Anebo pokud se snažíte pronajmout svůj byt a má přijít klient, který se zajímá o pronájem bytů Praha. Opět existuje spousta různých vůní. Ale zapalujte vždy jen jednu, protože jejich aroma je dost intenzivní.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera