Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Oslňte muže dokonalým výstřihem

Dokonalou postavu vám Ježíšek nenadělí. Někdy stačí pořádná dřina v posilovně, jenomže ani to nemá dlouhodobé nebo dokonce trvalé účinky. Zvlášť po Vánocích si řada z nás uvědomuje, že by měl na své postavě zapracovat a tak si dáváme často neúčinná předsevzetí. Existuje ale řešení, které je trvalé, bezbolestné a nemusíte čekat, až se jeho účinky projeví. Plastika prsou je dnes moderní a také nejčastěji prováděnou estetickou operací.

Hlavní je vědět, co je potřeba

Krása zralé ženy

Krása zralé ženy

Estetická chirurgie dnes nabízí řadu chirurgických zákroků, které mohou vylepšit nejen vaši postavu, ale i sebevědomí.

Dost často dochází k tomu, že pacient nezvolí nejvhodnější variantu. Proto je doporučena předchozí konzultace s odborníkem, kde se dozvíte, jaké máte možnosti a která z nich je pro vás tou nejlepší.

Dokonalý dekolt nemusí nutně znamenat plastiku. Někdy stačí pouze modelace. Liposukce SlimLipo vezme tuk tam, kde přebývá a doplní ho tam, kde je třeba. Je to téměř neinvazivní zákrok s okamžitými výsledky.

Využijte pokroku a moderních technologií

Dávno odzvonilo dobám, kdy estetické zákroky vyžadovaly dlouhou rekonvalescenci, byly bolestivé a výsledky často velmi nejisté.

Současná medicína využívá nejmodernější technologie, čímž zaručuje okamžitě viditelné výsledky a co nejméně invazivní postupy, aby zákrok do těla pacienta byl co nejmenší a co nejméně bolestivý.

Plastika prsou není pouze o zvětšení ňader. Může také současně vyřešit jejich asymetrii a modelací upravit povislá prsa. Celý zákrok s vámi projde zkušený lékař, který přesně pozná, co vše je třeba udělat pro to, abyste s výsledkem byla spokojena.

Šetrný a rychlý zákrok k dokonalosti

Zvětšení prsou neboli augmentace je jeden z nevyhledávanějších zákroků estetické medicíny. K zákroku se používají speciální implantáty, kterými je nahrazen nedostatek tkáně.

Protože se vkládá pod mléčnou žlázu nebo prsní sval, nenarušuje se tím možnost kojení. Implantáty jsou také nabízeny v mnoha velikostech i tvarech.

Díky tomu je tvar prsou přirozený. Pro dokonalý efekt si můžete vybrat podle vlastních preferencí. Domluvte si konzultaci a s chutí do toho.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera