Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Plánujete změnu v osvětlení interiéru?

Máte v plánu rekonstrukci nebo alespoň lehkou změnu designu vašeho domova? K tomu bude jistě patřit i výměna vašeho dosavadního osvětlení. Novými světly můžete získat více světla, ušetřit ale také oživit celý interiér. Takže směle do toho.

Myslete na výdaje i design

Obývací pokoj

Obývací pokoj

Klasická žárovka svítila v domácnostech dlouhé desítky let.

Nikdo moc neřešil, že více než 90 % spotřebované energie hřeje a jen necelých 10 % svítí.

V posledních letech se začaly objevovat na pultech obchodů LED žárovky, které vám doporučí každý realitní rádce. Jsou sice nákladné, ale investice se vám brzy vrátí díky úspoře energie.

Důležitý je i výběr barvy světla. LEDky nabízí škálu od teplé bílé až po denní bílou. Každá je vhodná do jiné místnosti. Do obýváku volte teplé světlo, do pracovny zase studené, které povzbuzuje k lepším výkonům. Zásadní je i pěkný design, který si zaslouží byty k pronájmu i váš vlastní byt.

Stojací lampa a lustr jsou základ

Pokud máte ve vašem bytě nějaký tmavý kout, bude se vám skvěle hodit stojací lampa. Jestliže chcete osvětlit tmavá místa, kam si dáte třeba křeslo pro relaxaci, jsou vhodné stojací lampy s obráceným stínítkem.

Světlo svítí vzhůru a ne přímo do vašich očí. Jestliže chcete u lampy číst, vyberte takovou, která má polohovatelné stínítko. Hledáte pronájem domů Praha? Až půjdete na prohlídky, klidně už začněte přemýšlet, kam by se jaká lampa hodila.

Lampy se vyrábí ze dřeva, papíru, plastu, látky, kovu, skla nebo v různých kombinacích. Koupit si tedy můžete takovou, která vám bude zapadat do vašeho interiéru. Materiál také ovlivňuje cenu výrobku.

Velmi důležitou součástí osvětlení je lustr, který patří do každého obývacího pokoje. Měl by být jeho dominantou, ale neznamená to, že musí být obrovský.

Zkrátka všeho s mírou. Stačí vybrat takový, který něčím zaujme. Ať už materiálem, barvou nebo provedením. Podstatné je, že by měl osvítit celou místnost.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera