Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Umělých řas se rozhodně nemusíte bát

Oči jsou obrazem do duše. To alespoň říká jedno staré přísloví. Jenže každý obraz by měl mít správný rám. Matka příroda není ale spravedlivá a tak nenadělila hezké řasy každé ženě. Jenže dlouhé a husté řasy jsou důležité, pokud chcete nechat vyniknout krásu vašich očí. Samozřejmě, že můžete použít řasenku. Ale přiznejme si, že její použití je zdlouhavé. Navíc většina řasenek vytváří velice nepřirozený efekt mrkacích panenek. Řasy slepují a přílišně zatěžují. Vyzkoušejte něco nového. Dejte šanci umělým řasám.

Vás pohled upoutá i ve vánici

Krásné oči

Sychravé počasí je pro podzim a zimu typické. Nikdy předem nevíte, jestli bude ten den mlha, pršet nebo chumelit. Nezřídka se stává, že se řasenka, kterou jste si ráno pracně nanášela, rozpustí a zničí celý make-up.

S umělými řasami se něčeho takového bát nemusíte. Stačí si profesionály nechat řasy nalepit a máte na celou zimu vystaráno. Prodlužování a zhušťování řas metodou řasa na řasu vypadá vždy přirozeně.

Navíc budou vaše oči opravdu dokonale orámované, což se vám s řasenkou povede málokdy. Už nikdy váš nepřekvapí sychravé počasí nebo sněhová nadílka.

Vaše řasy budou stále dokonalé a upoutáte na první pohled. Kromě toho si krásných a dlouhých řas budete moc užívat i na místech, kde to bylo nemyslitelné. Ostatně kdo ví, kde na vás čeká ten pravý. Zaujměte ho pohledem třeba i v krytém bazénu nebo ve společné sauně.

Pozor na materiály

Umělé řasy mají mnoho výhod. Ale je velice důležité si najít správný salón, kde si necháte své řasy prodloužit. Bohužel realita je taková, že mnoho salónů používá velice nekvalitní řasy.

Ty potom mohou vaše oči dráždit. Pokud pracovníci salónu použijí řasy z kvalitních materiálů, neměly by vám překážet. Rozhodně není správně, jestli vás řasy řežou či dřou.

Jejich nošení by mělo být pohodlné s největší mírou komfortu. Proto si na výběru salónu pro zhušťování řas v Praze, ale i kdekoliv jinde v republice, dejte záležet.

Rubrika: Služby

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera