Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Našli jste si bydlení a stěhujete se?

Říká se, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Někdo zase bere stěhování jako dobrou příležitost, jak se zbavit přebytečných či zbytečných věcí. Ať tak či tak, samotný proces stěhování je únavný a náročný. Hlavně vědomí, že co zabalíte, to také budete muset vybalit. Stěhování ale není jen o přemístění věcí. Je spousta věcí, které je ještě nutné vyřídit a zařídit, než si budete moci užívat nového domova.

Zbavte se přebytečností

Obývací pokoj

Obývací pokoj

Obecně platí, že pokud jste danou věc nepotřebovali déle jak tři měsíce, pak je na čase se jí zbavit.

A je tomu tak. Možná je v tom sentimentalita nebo nemožnost odhodlat se, ale pokud se při stěhování nechcete zbláznit, věřte, že si tak hodně pomůžete.

„To by se mohlo jednou hodit“ v tomto případě rozhodně neplatí. Také budete řešit, co s nábytkem. Developerské projekty nabízejí často byty prázdné. Stojí za to zvážit, zda si nechat starý, nebo si pořídit nový.

Co je třeba zařídit?

Stěhování si můžete ulehčit, pokud seženete ty správné věci. Velmi užitečné jsou krabice a velké odpadkové pytle. Pokud máte staré noviny, využijete je na nádobí, aby se vám nerozbilo. Také si dejte dohromady účty.

Máte na sebe napsané poplatky? Platíte si internet? To vše je třeba zrušit. Také je nutné nahlásit změnu adresy. Např. zdravotní pojišťovně, bankám apod.

Sami pronajímáte nemovitost? I v této smlouvě musí figurovat vaše nová adresa. Bydlení Praha není nejlevnější záležitostí a měli byste se snažit předejít zbytečným platbám.

Aby se vám dobře bydlelo

Pronájem bytů Praha není legrace. Rekonstrukce, malování apod. vždy následuje po vystěhování. A právě vystěhování se ze starého bytu je pouze začátek. Než se nový byt stane dokonalým a útulným domovem, budete muset zařídit ještě hodně věcí.

Především si zjistěte, jak je to s elektřinou, vodou a topením. Připojte vaši domácnost k internetu a začněte vybalovat. Oceníte především vhodně řešené úložné prostory. Aby vše zapadlo tam, kam má.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera