Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Vybíráte sedačku do obývacího pokoje?

Vybrat správnou sedačku do obývacího pokoje je někdy opravdu nadlidský výkon. Ne vždy se totiž vaše vize sejde se samostatným prostorem a jeho dispozicemi. Zvlášť pokud máte atypický byt a velká prostorná sedačka se tam prostě nevejde. Při pronájmu nového bytu nad tím člověk až tak nepřemýšlí, to přijde časem. Ale není na škodu při výběru trochu polemizovat a přemýšlet nad tím, kam pohovku chcete umístit a jakou.

Velikost a pohodlí

Obývací pokoj

Obývací pokoj

Sedačku nevybíráte kvůli tomu, jak skvěle vypadá a jestli odpovídá posledním trendům módy.

Pokud chcete pohodlí a prostor, víte, že se s malou sedací soupravou nespokojíte.

Ne vždy je ale prostor obývacího pokoje dostatečně velký na to, abyste si mohli dopřát obrovskou sedačku, která plně uspokojí vaše potřeby.

Nové byty v Praze jsou navíc v některých případech stavěny do atypických tvarů, takže budete muset improvizovat. Při výběru nového bytu se vyplatí přemýšlet dopředu. Vyplatí se to.

Jak řešit atypický prostor?

Pokud váš obývací pokoj nesplňuje běžné standardy obdélníku a velký prostorný gauč tam zrovna nepasuje, můžete vytvořit vhodný kompromis menšího gauče společně s křesly.

I křeslo totiž může sloužit jako velmi vhodné a oblíbené místo k lenošení. Nezapomeňte na vhodný materiál potahu. Měl by snést zátěž, zároveň by měl být snadno udržovatelný.

Byty k pronájmu mají občas v nabídce i vybavení, ale gauč je přece jen věc, kterou si chcete vybrat sami. A když už vybírat, tak kvalitu.

Inspirace občas velmi pomůže

Pokud si přesto nevíte rady, není nutné to hned vzdát. Např. realitní rádce je velmi kvalitním zdrojem nejrůznějších informací nejen o realitách, ale i vybavení bytů.

Design, praktická stránka a dispozice – najdete tam inspiraci pro každý prostor. Podle toho pak můžete začít přemýšlet, co si pořídíte do svého nového bytu. I neřešitelné má občas řešení. Jen je dobré vědět, kam se podívat a nechat si poradit.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera