Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Co potřebujete vědět před pronájmem bytu?

Měníte bydlení za jiné nebo jste si postavili vlastní a tak hledáte ideální způsob, jak byt využít jako investici? Pronájem bývá jednou z nejčastějších možností, jak takovou příležitost řešit. Nikdo vám ale neřekne, že je to zábavná a rychlá činnost. Najít dobrého podnájemníka, který bude platit nájem a o byt se vám starat jako o vlastní, je těžké. Navíc samotný proces je zdlouhavý. Měli byste také vědět, o jaký pronájem stojíte a jaký typ podnájemníků by byl ideální. Není to věda, ale je dobré si některé věci ujasnit ještě předtím, než vystavíte svůj inzerát.

Druh pronájmu může být rozhodující

Realitní makléřka

Realitní makléřka

Vždy záleží na druhu nemovitosti, kterou chcete pronajímat.

Hodí se k pronájmu osobám – je určena k bydlení? Nebo se spíše hodí jako kancelář či sklad? Důležité je i okolí nemovitosti.

Pro rodinu je třeba mít v dosahu minimálně základní sociální služby. Pro kancelář bude důležitá především samotná lokalita. Je atraktivní? Budou ji podnikatelé vyhledávat?

Byty k pronájmu jsou stále vyhledávané. Ať už jednotlivci, např. studenty, tak mladými rodinami, které hledají zázemí. Měli byste ale přesně vědět, o jaký pronájem máte zájem a tak i cílit váš inzerát.

Který typ podnájemníka je ideální?

Cílem každého majitele je získat podnájemníka na co nejdelší období. Protože je celý proces hledání velmi únavný, ani není divu. Nejideálněji se jeví komerční pronájem, jelikož se dá předpokládat, že tak lze více vydělat.

Na druhou stranu to není vždy nejjednodušší a navíc se velmi často stává, že hodně mění své působiště. Pronájem bytů Praha je však atraktivní.

Studenti sice také pořád hledají bydlení, ale i s nimi mohou být problémy. Hlavní požadavek je, aby byli podnájemníci schopni platit nájem.

Nechte si pomoci!

Od inzerátu po podpis smlouvy uplyne dlouhá doba. Realitní makléři jsou profesionálové, pomohou vše naplánovat, zařídit a domluví i prohlídky zájemců.

Ušetříte si spoustu nervů i vzácný čas. Zkuste se po nějakém porozhlédnout. Uleví se vám.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera