Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak si vybrat květiny do interiéru?

Abychom se cítili opravdu jako doma, většinou si pořizujeme květiny. Podle toho, jak moc zdatní zahradníci jsme, máme doma kaktusy nebo třeba orchideje. Květiny mohou působit i jako dokonalý designový kousek. Záleží jen na tom, jak pečlivě budete vybírat a jak vše nainstalujete. Dost také záleží na teplotě v místnosti, světlu a také velikosti. Pokojové rostliny totiž dokážou zásadně ovlivnit celkový dojem. Než se pustíte do bezmyšlenkového nakupování květin, pečlivě si nastudujte, co potřebují a kam se hodí.

Není kytka jako kytka

Schodiště

Schodiště

Do bytu se hodí různé rostliny. Protože je bydlení Praha kus od kusu různé, záleží na více faktorech. Pokud bydlíte v centru města a máte typické vysoké stropy a velká okna, můžete si dovolit vzrostlejší druhy pokojových rostlin.

Ty pak budou tvořit dominantu pokoje. Záleží také na tom, jak je daná místnost zařízená. Budete řešit nejen květiny, ale také jejich obaly. Není totiž květináč jako květináč. Každý působí jinak.

V posledních letech je velmi oblíbený minimalistický styl, ke kterému se dobře hodí obří zeleň v květináči, který nepřehlédnete. Mají navíc dvě výhody – udržují mikroklima a chytají prach.

Je to skoro vědecká disciplína

Při instalaci květin do interiéru vás čeká nejedno rozhodnutí. Velké místnosti snesou všechno, ale kam květinu umístit? Stolek, skříň nebo komoda? Moderním řešením je mít květinu rovnou na zemi.

Zvlášť u vysokých stropů si můžete dovolit nechat zeleň volně růst. Volte velkoformátové květináče, aby byla květina uvnitř pořádně stabilní.

Luxusní pronájem bytů Praha nemusí být jen snem, perfektní a designové bydlení si dokážete hravě vytvořit sami. Stačí inspirace a trocha důvtipu. Dobrý nápad přijde sám.

Květina je známka útulnosti

Květiny se často pořizují proto, aby místnosti působily útulněji. Ať už jsou živé nebo umělé dekorace. A to nejen v bytech, ale i ve veřejných prostorech.

Vědí to i realitní makléři, kteří chystají byty na prohlídku. Vědí, že byt působí úplně jinak a má větší šanci někoho zaujmout.

 

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera