Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak vybudovat silný pracovní tým?

Spokojenost pracovníků a dobré vzájemné vztahy na pracovišti jsou jedním ze základních předpokladů silného a produktivního pracovního týmu. Úspěšní manažeři dobře vědí, že vložená energie i čas investovaný do upevnění mezilidských vztahů a náležitého stmelení kolektivu se jim v budoucnu několikanásobně vrátí. Společně strávený čas mimo pracovní prostředí zaměstnance motivuje a prohloubí jejich pocit sounáležitosti s týmem.

Posílení týmového ducha

Teamspirit

Teamspirit

Dobrý a efektivní tým, ve kterém všichni táhnou za jeden provaz, je snem každé firmy. Silný pracovní tým, ve kterém vládne pozitivní teamspirit, je pro firmu k nezaplacení.

Lidé v takovém týmu pracují výkonněji, vzájemně se podporují a bez komunikačních obtíží přistupují k společnému řešení problémů a překonávání překážek.

Týmový duch se ale nerodí ze dne a den a často ani přímo na pracovišti. Někdy až poznání kolegů v neformálním prostředí a nutnost spolupráce za účelem výhry ve hře nebo sportu vyvolá v členech týmu pocit sounáležitosti a vzájemné důvěry.

Jaký typ společných aktivit zvolit?

Mnoho lidí si spojuje výjezd na teambuilding především s intenzivními prožitky, ale teambuilding aktivity nejsou jen extrémní sporty a bláznivé večírky.

Společné zážitky přicházejí také při různých týmových hrách plných spolupráce i soutěživosti. Uvolněná a přátelská atmosféra v týmu je důležitá.

Při organizaci týmového soustředění je podstatné předem si stanovit cíle teambuildingu a následně vybrat vhodnou náplň a aktivity právě pro váš kolektiv.

Pořádání teambuildingu

Teambuilding

Teambuilding

Pokud si nevíte rady, kde začít, profesionální eventová agentura vám poradí a připraví originální program přímo na míru pro váš tým.

Pořádání teambuildingů pro firmy se dnes věnuje mnoho agentur, které vám přednesou kompletní scénář. Vyberou i vhodnou lokalitu a zajistí celou akci po technické i personální stránce.

Nebojte se vložit vaši důvěru v agenturu, pro kterou je plánování teambuildingů radost a zábava. Odměnou vám budou výkonní a spokojení zaměstnanci plni důvěry v sebe sama i ve svůj tým.

Rubrika: Firmy

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera