Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Dokonalé tělo i bez diet a cvičení

Každý někdy sníme o tom, jak přelstít přírodu. Dát si kilo čokolády a nepřibrat. Mít dokonalou postavu, aniž bychom museli strávit nekonečné hodiny v posilovně. Pokud toužíte přesně po tom samém, zkuste se obrátit na odborníky z oblasti estetické chirurgie. Dávno odzvonilo předsudkům a doba značně pokročila. Jde to totiž i bezbolestně a bez viditelných jizev, který by hyzdily jinak dokonalý vzhled.

Bolestivé liposukci dávno odzvonilo

Dokonalá krása

Dokonalá krása

Liposukce nemusejí být náročné a bolestivé. Potřebujete se zbavit přebytečného tuku na břiše, stehnech nebo pažích? Vyzkoušejte nové metody estetické chirurgie.

Nová metoda laserové liposukce SlimLipo je velmi rychlá a komfortní metoda, která vám zaručí stoprocentní výsledek. Kromě samotného odstranění přebytečného tuku stahuje a vypíná pokožku.

Nezpůsobuje modřiny ani otoky, je téměř bezbolestná. Výsledek je navíc hned viditelný. Tato šetrná metoda také nevyžaduje hospitalizaci a není nutná dlouhodobá rekonvalescence.

Když je nutné přírodě pomoci

Pokud toužíte po svůdném dekoltu, může vám pomoci plastika prsou, která zvětší nebo vylepší tvar prsou podle potřeby. Tento zákrok je nejčastější plastickou operací estetické chirurgie.

Kromě fyzické změny projde výraznou proměnou i vaše sebevědomí. Nejprve se na zákrok připravte – promluvte si s odborníkem, nechte si vysvětlit všechna rizika a pak se zodpovědně rozhodněte.

Plastika prsou není jen o zvětšení poprsí, ale také o následné modelaci. Dosáhne se tak dokonalého výsledku.

Vše podle vašeho přání

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv chirurgický zákrok, vždy je nutné zjistit si všechna rizika a možné komplikace. Zjistěte si také, jak dlouho trvá rekonvalescence.

A také jakým způsobem je zákrok prováděn. Zvětšení prsou neboli augmentace je metoda, která využívá speciální implantáty, které nahrazují nedostatek vlastní tkáně.

K výběru jsou různé tvary i velikost, které si sami vyberete. Vzhledem k tomu, že se implantáty vkládají pod mléčnou žlázu nebo prsní sval, neohrozí se tím případné kojení nebo vyšetření prsní žlázy.

Rubrika: Zdraví

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera