Tipy aktuálně – PR články

Magazín novinek, tipů a článků

Tipy aktuálně – PR články - Magazín novinek, tipů  a článků

Jak uspořádat vstupní chodbu nebo halu?

Vstupní část vašeho domu nebo bytu je zásadní pro první dojem. Jistě nechcete vzít návštěvu někam, kde na ně hned při vstupu vybafne věšák plný kabátů a boty rozházené po místnosti. Jak zařídit, aby mělo vše své místo?

Spousta věcí v malém prostoru

Obývací pokoj

Obývací pokoj

Bundy, kabáty, deštníky, boty, klíče a spousta dalších věcí je potřeba odložit v předsíni.

Pokud je váš byt velký a máte k dispozici šatnu, pak nemusíte nic řešit.

Většina bytů ale není tak veliká, abyste v nich mohli mít šatnu. Proto si zkrátka musíte poradit s prostorem v předsíni. Všude, tedy ať se jedná o byty Praha nebo domy na vesnici, platí, že v předsíni musí být jen to nejnutnější. Ostatní, třeba sezonní, věci postupně přesouvejte do úložných prostor.

Prostor v hale se dá dobře využít pro umístění vestavěných skříní. Pokud si necháte udělat skříně na míru, stačí vám pro ně jen minimum prostoru. Zároveň vám ovšem tento kus nábytku spoustu místa ušetří.

Pokud máte v bytě vysoké stropy, je to ideální stav pro vestavěné skříně. Tyto skříně v domovech zůstávají, protože v jiných prostorách by byly na nic. Jestliže se zajímáte o pronájem bytů Praha, zjistěte si také, zda disponují vestavěnými skříněmi.

Optické zvětšení v předsíni

Vaše předsíň samozřejmě není nafukovací, ale je možné ji zvětšit alespoň opticky pomocí jednoduchých triků.

Jedním z nich je použití zrcadla, které můžete umístit na zeď anebo na dveře u skříně. Pomůže vám i použití světlých barev, jak na stěnách, tak na nábytku. Nezapomeňte ani na osvětlení, které je v předsíni nepostradatelné.

S dekoracemi šetřete

V předsíni už je přeplněno i bez dekorací. Pokud si ale opravdu chcete tuto místnost nějak ozdobit, šetřete s tím.

Zkuste třeba nějakou rostlinu, zajímavý věšák na klíče nebo fotky v designovém rámečku. Takové dekorace budou slušet každé hale, ať jde o reality Praha nebo Brno. Předsíň musí ale vždy zůstat průchozí.

Rubrika: Bydlení

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

*

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera